Voor vakantiegangers

De appartementen van Helena Hoeve Logies zijn volledig zelfvoorzienend en ideaal als vakantieverblijf. De appartementen beschikken allemaal over een keuken met vaatwasser, eethoek, zithoek, kabeltelevisie en uiteraard wifi. De plaatselijke supermarkt ligt op 100 meter afstand van de appartementen.

Schalkwijk is ideaal gelegen tussen mooie polders, leuke dorpjes en domstad Utrecht. U kunt wandelen, fietsen, varen en dagtochtjes maken. Schalkwijk en omgeving biedt voor iedereen wat wils.

Voor tijdelijk verblijf

De appartementen van Helena Hoeve Logies zijn ook ideaal voor wanneer u op zoek bent naar tijdelijk verblijf omdat u uw huis net heeft verkocht of voor expats.

De appartementen zijn volledig zelfvoorzienend en beschikken allemaal over een keuken met vaatwasser, eethoek, zithoek, kabeltelevisie en uiteraard wifi. De plaatselijke supermarkt ligt op 100 meter afstand van de appartementen. Er is tevens een laadpaal voor een elektrische auto aanwezig.

Schalkwijk ligt goed bereikbaar vlakbij de A2, A12 en A27. U bent in nog geen 5 minuten met de auto in Houten en 20 minuten verwijderd van Utrecht Centrum en universiteitswijk De Uithof.